Hyr ut bostad

TYVÄRR HAR VI INTE MÖJLIGHET ATT TA EMOT FLER BOSTÄDER FÖR UTHYRNING JUST NU.

Det är många som söker bostad just nu. Tillgång till bostad är en av de viktigaste faktorerna för att skapa en positiv tillväxt i regionen. Vi är glada att du vill vara med och bidra.

Prelocate är en lokal aktör som verkar i Skellefteåregionen.  Vi hjälper dig som hyresvärd/ privatperson att hitta rätt hyresgäst till de bostäder du vill hyra ut. Med vår lokalkännedom, goda kontaktnät och erfarenhet kan vi bidra till att skapa en positiv upplevelse vid uthyrning.

Vi förmedlar och rekommenderar bara bostäder till stabila företag, eller till dess anställda, som vi har en affärsmässig relation till. Det skapar en trygghet både för oss och för dig som hyresvärd.

Vi kan bland annat hjälpa dig som hyresvärd med:

  • hitta lämplig hyresgäst enligt era önskemål
  • resonera kring hyresnivå och avtalsperiod
  • teckna hyresavtal
  • förmedla lämpliga försäkringar

Priset på boendet fastställer du och hela hyresintäkten går till dig som hyresvärd. Vi på Prelocate tar inte ut någon månatlig avgift eller marginal på hyran.

Är du intresserad av att hyra ut din bostad? Låt oss veta lite mer om er bostad genom att fylla i det här formuläret.  Formuläret är inte en bindande.

När vi har tagit emot din ansökan kommer vi att återkomma till dig med mer information.

Vid frågor kontakta oss på: info@prelocate.se

Tillsammans skapar vi en bra hyresrelation mellan dig som hyresvärd och er nya hyresgäst.

Omdöme från hyresvärdar
“Jag ger Prelocate 5 stjärnor. Mycket trevliga, glada och serviceinriktade. Måna om att allt blir rätt och bra för alla parter.”

“Tack för hjälpen, mycket god tillgänglighet, kunskap och proffsighet!”